No niin, sainpa sitten intoa ryhtyä vaunuja muokkaamaan uuteen uskoon. Tällaiset yhdistelmärattaat meillä oli ennen, tässä kuvassa ne ovat neiti neljäveen käytössä ja vielä suhteellisen hyvässä kunnossa. 

Olisivathan ne vielä käyttökelpoiset olleet, mutta haalistuneet ja pari reiänalkuakin kuomussa oli. Ehkä kuitenkin vain ehdin kyllästyä väriin ;)

Tällaiset vaunut meillä siis on nyt.

Pihiyttäni otin kankaat olemassa olevista kasoista, kun kerran kivan väristä oli riittävästi. Tämä kangas ei tosin ole tarkoitettu tähän käyttöön, joten nyt vain toivon ettei se ala homehtumaan ihan heti, ulkosäilytyksessä kun on..

 

Vaihdoin siis vain lilat kankaat vaaleisiin, kaikki mustat (rusehtuneet) osat ovat ennallaan, samoin vetoketjut yms. Aika urakka tuossa kyllä oli! Sitä puuttuvaa aikaa tekemiseen lyötyi, kun totesin, että jos en kuukauteen saa levottomien jalkojen vuoksi unta ennen klo 2.00 kuitekaan, niin voin saman tien hyödyntää pari sängyssä pyörittävää tuntia väkerryksiin. Työskentelyyn on uhrattu yksi katkennut parsinneula ja paketillinen ompelukoneen neuloja. Oli vähän paksua työstettävää! =) 

 

Nyt vain odottelemme vielä joitain päiviä (tai viikkoja?) näille kärryille uutta käyttäjää.