La petite princesse antoi tällaisen tunnustuksen minulle. 

Alemman tunnustuksen sain Maria H:lta.

 

 

Iso kiitos molemmille! Lämmitti kovasti mieltäni, vaikka postaus on venähtänyt.

 

 

1. Milloin aloitit blogisi?
Tämän blogin aloitin marraskuussa 2006, sitä ennen pidin parisen vuotta blogia muualla, kunnes se alkoi tuntu toimimattomalta.
 
2. Mistä kirjoitat blogissasi,mitä kaikkea se käsittelee?
Lähinnä kaikkea käsin puuhailtua - neuleet, askartelut ynnä muut. Lisäksi lasten juttuja ja touhuja toisinaan.
 
3.Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verratuna kaikkiin muihin?
Eipä tämä kovin erityinen ole, mutta ainakin minun näköiseni.
 
4.Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Halusin kokeilla olla mukana blogiyhteisössä ja vaihtaa kommentteja muiden käsillä puuhastelijoiden kanssa. Lisäksi tämä toimii itselle päiväkirjana, josta näen mitä on tullut tehtyä. Tämä on erityisen kätevää silloin, kun itse tehty tuote on jo annettu pois.
 
5.Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haluaisin blogata säännöllisemmin - ilman jättimäisiä taukoja. Mutta tämä tuskin onnistuu, sillä olen ehdottomasti sitä mieltä että minä teen käsitöitä vain silloin kun huvittaa. Ja joskus ei huvita, pitkäänkään aikaan, eikä sille voi mitään. Silloin pitää katsella elokuvia, lukea kirjoja ja muuten vain olla - kyllä käsityöinto taas tulee takaisin jossain vaiheessa.
 

Olisi moniakin blogeja, joille näitä voisin jakaa eteenpäin, mutten nyt kykene listaamaan ja rajaamaan osaa pois. Joten siis kaikille ystäville, tutuille ja blogituttavuuksille: ihanaa, kun olette olemassa. Saan teiltä uusia ideoita ja vinkkejä, ajatustenvaihtoa eikä tämä bloggaaminen olisi yksinään sama asia.