... tai miksihän tuota nyt nimittäisi. Oltiin eilen ystäväporukalla askarteluillassa. Nuo illat on kyllä loistoidea, kun kaikki tykkäävät tehdä käsillään ja siinä saa sitten nähdä toisiaan, juoruta ja herkutella samalla =) Aiemmin olemme tehneetkin pajutöitä ja joulukortteja, nyt haluttiin yhdessä opetella tekemään tällaisia kirjamaisia lahjarasioita. Eleonora meitä opasti sen teossa. Ohje löytyy på norska täältä ja myös Maaretilla on selkeät kuvat, joista idean voi hahmottaa. Askartelijoita meitä oli Eleonora, Mehiläinen, Minna, Sari ja minä.

Sisäpuolella siis on tällaiset haitarimaiset reunukset, joiden keskelle jää tilaa lahjukselle tai muulle aarteelle. Mulla ei vielä tullut sisäkanteen mitään koristeita.

En oikein tiennyt, että mihin tarkoitukseen tämä rasia tulisi, joten halusin pitää sen aika neutraalina onnittelutekstin suhteen -lisätään sitten jotain kun saaja selviää. Tekniikka oli tosi hauska, ja varmaan tulee kokeiltua toistekin. Kiitos opastuksesta ja hyvästä seurasta mukana olleille!

Tässä vielä yhteispotretti (kiitos Mehiläiselle!) kaikkien, paitsi Minnan valmiista kirjasista.