Tai ainakin se tuli meillä etuajassa, kun teimme pukin kanssa sopimuksen, ettei kuusen alta tarvitse mulle löytyä enää muuta. Hankin itselleni nimittäin uuden kameran! Tällaisen:

Se on pieni, kätevä ja halpa, juuri niinkuin halusinkin =) Vähän muovisen tuntuinen, mutta toiminnot vaikuttavat hyviltä perusominaisuuksilta. Ja mitäpä sitä sitten muuta, kuin kuvailemaan puuhailuita!

Meillä on joulukortit jo valmiina olleet viikkotolkulla. Kerrankin! No, tuolla ne edelleen odottavat tekstiä, kun ei mikään ole vielä itsekseen sinne kirjautunut.. Innostuin kuitenkin koristelemaan vähän kirjekuoriakin, näin:

Vähän siis leimaa, mustetta ja valkoista kohokynää tai mikähän se on? Ei sen kummempaa, mutta musta oli hauska vähän koristella. Vaikka toisaalta tämä on se osa kortista, joka ensimmäisenä lentää roskiin, että ehkä vähän turha, mutta minkäs teet kun into iskee ;)

Tämän kuvan olen halunnut näyttää teille jo vähän aikaa, kun nauratti niin.. Olin kuoroharjoituksissa tuossa jokin aika sitten ja kotiin palatessani kuulin, että lapset olivat askarrelleet sillä välin isänsä kanssa. Tiedättekö, mitä tapahtuu, kun neiti neljävee löytää äidin nauhalaatikon? Hän tekee kortin pelkistä nauhoista!

 

Musta tämä on tosi hieno =)