Tässä onkin ollut pitkä tauko blogin päivityksissä... Tuntuu, etten varmaan kuukauteen ole saanut juuri mitään aikaiseksi, on ollut paljon töitä ja paljon sairasteluita, sekä minä itse, että lapset. Neljä seinää alkavat jo ahdistaa ja olemmekin nyt olleet urakalla pulkkamäessä, kun tännekin saatiin hieman lunta! 

Pari päivää on nyt itsellä ollut taas suht terve olo ja jaksoi innostua käsillä värkkäilyistä. No joo, onhan mulla ollut neule tuossa kesken jo jonkin aikaa, mutta se on taas sitä lajia että valmistuu joskus ensi vuonna ehkä =)

Aluksi asennettiin joulukalenteri seinälle. Meillä on nuo mun jo pari vuotta sitten tekemät pussukat kalenterina, ne vaan odottavat edelleen täydellistä sijoitusratkaisua, kun ei kukaan ole tehnyt kangastaustaa yms, josta ne saisi helposti alas. Aiemmin laitoimme ne pyykkipojilla naruihin, nyt kokeiltiin vähän erilaista systeemiä:

 

Sitten iski innostus: katselin Marian blogista ihania askarteluita. Erityisesti hauska lyhtymalli ihastutti ja piti sitten kokeilla itsekin. Ohje löytyy saksaksi ja englanniksi täältä.

Perus 12"x12" kartongista tämän runko on tehty ja koristeet päälle. Sisälle tuppaan varmaa jotain karkkia ja vien sitten pikkuviemisinä, kun tässä joulun alla kuitenkin tulee kyläiltyä =)