Viikko sitten olimme mieheni kanssa viettämässä parisuhdepäivää. Toisin sanoen raaskimme vihdoin käyttää joulupukin tuomat lahjakortit ja ajoimme Fiskarsiin lasistudio Bianco Blu:hun lasinpuhalluskurssille.  Oli aivan ihana syyspäivä ja automatkat sai kerrankin jutella toisen kanssa ihan rauhassa kahden kesken (sitä ei yleensä ehdi tarpeeksi, vaikka yhdessä asutaankin..). Itse studiolla oli hauska ihmetellä lasihommia ja päästiinkin heti itse kokeilemaan. Kurssin vetäjä oli tosi mukava, ja päivä kului nopeasti lasimassaa muokatessa.

Tästä tuloksena meille on tulossa (jäähdytysten ja kaiverrusten jälkeen) kotiin 2 paperipainoa, 3lasikukkaa ja 5 maljakkoa ;D... Voi olla, että joku  niistä eksyy pukinkonttiin, kun hieman epäilen omaa tarvetta tuolle määrälle ;) Tykkäsin puhaltamisesta kovasti, se löysän ja kuuman massan jäähtyminen ja kovettuminen ja sen muokkaaminen oli tosi kiehtovaa. Harmi vaan, ettei sitä kotioloissa voi tehdä. Ehkä me joku kerta päästäis jatkokursseille?

Molemmilla oli oikein rattoisa päivä ja suosittelen tämän kokeilua muillekin =) Kuvia tuotoksista laitan, kunhan ne kotiutuvat (jos kotiutuvat ehjinä..).