Olemme vihdoin päässeet kotiutumaan reissusta =) Kesä vierähtikin mukavasti mökkeillen, sukuloiden ja saatiinpa käväistyä Norjan puolellakin Narvikissa... Paljon tuli myös käsitöitä tehtyä, lapset kun olivat jo niin isoja, ettei meitä vanhempia enää tarvittu joka hetki leikkiin kaveriksi. Tai sitten se johtui siitä, että serkkujen, tädin ja isovanhempien seura vaan oli niin paljon parempaa, kuin äidin ja isän ;) Joka tapauksessa puuhailimme molemmat omiamme useaan otteeseen ja kuvia laitan, kunhan ehdin. 

 

Tässä pari kesäistä otosta:

Mökkipaikkakunnan kyläjuhlilla palomiesharjoittelija 3v ilmoittautuu palvelukseen!

Kallioplanetaariossa: tästä kuljemme ohi joka lomalla ja kyltti on kiinnostanut jo pitkään, tänä kesänä kävimme sitten katsastamassa paikan. 5v tietenkin tajusi kaiken planetaariossa esitetystä "mustat aukkot" -dokumentista ;). Avaruusseikkailuradalla tuli myös pelleiltyä pitkään.

Missä vietimme puolet mökkiajastamme? Järvessä. Tänä kesänä iso mökkijärvikin oli kohtuullisen lämmin ja lapset pulikoivatkin jatkuvasti. "Kato äiti mä osaan uida!!" Äiti istui laiturilla ahdistuneena auringon porotuksesta ja sydän syrjällään, kun muksut harjoittelivat syvänteen tienoilla... 

 

Leppoisia elokuun päiviä kaikille! Me lomaillaan vielä muutama päivä kotona ja sitten onkin taas lapsilla hoitoon lähtö - esikoinen totuttelee uuteen hoitopaikkaansa, saa nähdä miten seki menee.