Tässä kesän aikana on parikin ystävää muuttanut uuteen kotiin ja heille rupesin tekemään kortteja, kun ei ollut valmiina sopivia. Syntyi yksi pönttöä vaihtavasta linnusta ja yksi kukka-kortti.

Tässä tuo aivan ihana taustapaperi on jo pitkään odotellut käyttöön pääsyä, ja nyt vihdoin edes yksi kortti siitä =) Samoin Purppurataivaasta hankittu tekstileima taitaa ekaa kertaa vasta nyt päästä kortiksi saakka.. Linnun olen leimannut Purppurataivaan Mirvan leimasimilla itselleni viime syksyn tapaamisessa, kiitos!

Vähän samaa retro-sävytteistä linjaa nämä ovat =) Yksi kirjanmerkki vielä, joka syntyi jo kesän kyläreissulla askarrellessa, mutta unohtui kuvata.

Huomasin muuten yhden kätevän idean, jonka voisi jakaa kokeiltavana vinkkinä... Jo jonkin aikaa on tuntunut siltä, että papereita kertyy sen verran tuonne kaapin perukoille, että korttia tehdessä menee tuhottomasti aikaa niitä kaivellessa ja valikoidessa sopivaa. Nyt otin lomille mukaan alle 20 kuviopaperia + yksivärisiä papereita - ja kummasti helpottui valintaprosessi! Voisi alkaa koostaa aina kuukauden "teemapaketteja itselleen" , joita käyttämällä sitten pitäisi vaín selvitä koskematta siihen muuhun tavaravuoreen, joka tuolla odottaa...

Ja toinen idea (tämä vain itselleni muistiin): älä osta enempää tavaraa. Tätä tahtia kun kortteilee niin ei se ehdi kulua kuitenkaan.  Viime viikonloppuna olleen intohimona askartelu - tapahtuman jätin väliin juuri tällä perusteella. Ja olihan meillä ohjelmaa muutenkin.  Vietettiin siivouspäivää - lapset löysivät uudelleen monia lelujaan, käytiin uudessa uimahallissa ystäväperheen kanssa ja saatiin mukavia vieraita. Nyt onkin hyvä aloittaa arki, joka lähtee päivähoidon mukana käyntiin.