no, olihan se ja menikin jo. Me lähdimme mökille vappuhulinaa karkuun rauhoittumaan ja viettämään oman perheen juhlia. Eihän se tosin ihan niin sitten mennytkään...

Vappuaatto klo 21.30:  lapset ulkona, serpentiinit kaulalla ja aamuiset maalit naamassa, läträämässä mökkijärven rannalla. Mökissä lämpötila +8, ulkona +10. Mökkiä savustettiin tehokkaasti, kun kosteat hormit ei millään meinanneet alkaa vetämään. Hieman tätä myöhemmin saatiin vihdoin savut pois tuvasta ja päästiin lämmityshommiin. Lapset nukahtivat takit päällä, reppanat.

Yö sitten valvottiin - Nooa huusi korvakipuja ja vappupäivän aamuna iloisesti kunnan päivystykseen hakemaan antibioottia. Ei ihan perinteinen vappupiknik. 

Lääkärin kysyessä "osaatko Nooa nielaista tabletteja?" Nooa tietenkin vastasi kyllä - hänhän osaa vaikka lentää kuuhun, jos joku kysyy.  Isällään ei tullut mieleenkään korjata asiaa, joten meillä on vielä viisi päivää jäljellä pahanmakuisten pillereiden musertamista ja tyrkyttämistä milloin mihinkin sekoitettuna.. 

 Että sellaista =) Onneksi kipuja oli vain tuon yhden yön ja loppuviikonloppu läträttiin iloisesti järvellä, ojissa ja metiköissä puuhaten. Kerättiin kiviä, etsittiin sammakoita (turhaan) ja moikattiin naapurin kanoja.  Minä arvatenkin keräsin isot läjät pajunoksia kuivamaan kesää varten =) Ihan mukava viikonloppu siitä tuli sitten kaikesta huolimatta.