Olimme lasten kanssa (ja kummityttöni sekä veljensä äiteineen, kiitos seurasta!) savityökurssilla tuossa maaliskuussa ja nyt (jo) muistin hakea poltetut ja lasitetut työt kurssipaikalta. Lapset innoissaan muovailivat tällaisia:

Mean taideteoksessa muistaakseni vettä ja ruohoa, Mea teki myös erillisiä perhosia (lue: lönttejä) jotka iloisesti lentelivät  kurssin aikana, mutta jotka olivat sen verran epämääräisiä, etten tunnistanut niitä enää hakiessani valmiita töitä...

Nooalla lumiukkoja ja luolarakennelma.

Minä näpräsin siinä lasten auttamisen ohella vain jotain pientä: kokeilin saippuakulhoa ja sudenkorentoa - tosin värivalikoima oli niin suppea, ettei oikein saanut maalattua juuri sellaiseksi kuin olisi tehnyt mieli. Nuo pallerot odottavat, josko innostuisin maalaamaan ne ja pistämään koruksi, näin Eleonoralla niin ihanan keramiikkahelmistä tehdyn korun, että teki heti mieli kokeilla korua itsetehdyistä helmistä. Nämä eivät siis mitenkään ihmeellisiä tuotoksia, mutta oikeastaan mä en odottanutkaan, että olisin ehtinyt itse tehdä mitään kunnollista - kaksi pientä sähläriä vie äidin huomion tuollaisella kurssilla aika hyvin =) Mutta hauskaa oli!

Sitten vielä uusin klik klik - ostokseni netin ihmeellisestä maailmasta (tästä alkaa tulla mulle huolestuttava tapa..).. Löysin Pompulapajasta ihania pompuloita ja pakkohan sieltä oli pari tilata itsellekin! Mea rakastui näihin heti ja omi itselleen - me saamme kuulemma katsella, muttemme lainata. Ja yleiseen pompulalaatikkoon näitä ei ainakaan saa laittaa, ne kuuluvat neidin omaan aarreboxiin (Maria: ovat laatikot vieläkin käytössä ja ehjiä, kovasti tykätään!).   

Tietysti se meni nurinpäin... täytyy äidin vielä pompulointia harjoitella..

Olisipa ihana oppia itsekin tekemään näitä!