Hattutehdas lähti käyntiin =) Nooa vaikutti hieman pettyneeltä, kun tein aluksi vain Mealle hatun. Piti odotella tukikankaan saapumista ennen kuin pääsin hommiin, mutta nyt syntyi Nooallekin oma kesähattu, samalla Ottobren kaavalla. 

Halusin hieman piristystä pelkkään ruskeaan, joten tein tikkaukset vaalean vihreällä ja lisäsin pari pätkää ihanaa siilinauhaa koristeeksi.

 

Kangas on jämäsilppuja vuonna miekka ja kirves tehdyistä pellavahousuista (joista muistaakseni ei tullut kovin hyviä), ja tajusin vasta jälkeenpäin, että tämä olisi kaivannut vielä yhden kangaskerroksen tukemaan, kun pellava oli niin ohutta lirua. Nyt lippa on aika lerppana.

Nooa suostui poseeraamaan ja pelleilemään hetken hattu päässä (ei tässä mitään ikävää ole tapahtumassa, vaikka vähän ilme onkin kipristeleväinen Mealla), mutta käyttöön ei hattu ainakaan heti kelvannut. Näin käy useinkin Nooalle tehtyjen juttujen kanssa - poika on aika tarkka siitä, mistä pitää eikä äidin tekemät jutut yleensä ole kovin suosittuja. No, onpa tuolla odottamassa, jos se vaikka joku päivä kelpaisi. Edes varalle, kun toista sopivankokoista hattua pestään.