Ompelukone on taas surissut ja täytyy kyllä ihan kehaista, että käytettyjen koneiden kaupasta maksutta mukaan lähtenyt tonnin painoinen vekotin vuosimallia -65 toimii täysin moitteettomasti! Samaa ei voi sanoa 90-luvun saumuristani, joka keksii vikoja, jotka korjaantuvat toimilla, jotka eivät mitenkään näytä liittyvän kyseiseen vikaan - jos viitsivät korjaantua lainkaan. 

Saanko esitellä: Naumann vm -65 (alunperin poljettava, muutettu jossain vaiheessa sähköiseksi). Rekvisiittaan kuuluva yleinen roju- omepelutarvike- ynnä muu läjä on vakiovarustus. Ompelukiireissä ei näemmä pölyjen pyyhkimiset paljoa kiinnosta..

Ja sitten se mitä tuo ihanuus on huristellut: hedelmäpusseja parit lisää - kierrätystavaraa.. Nämä syntyivät hääpukuni hihakankaasta ;) Kuvausalustana toimivat keittiön tuolien uuden päälliset ovat nekin viikonlopun satoa.

Hellehattu Mealle. Tätä oli ihana tehdä, huomasin ihan turhaan pelänneeni noita koristetikkauksia... Kaavat löytyvät Ottobreltä.

Leikkelin jo kankaita seuraavaan versioon valmiiksi ;) Harmi vain, että joudun vielä odottelemaan että posti kiikuttaa kotiin lisää tukikangasta, se kun pääsi loppumaan. (mä alan olla vähän turhan aktiivinen nettikaupoissa.. mutta voinhan perustella sen sillä, että tuokin postimaksu on pienempi, kuin junamatkani Helsinkin eurokankaaseen?)