En vielä tiedä miten pysyväksi jää, mutta ainakin nyt tekisi taas kovasti mieli näperrellä korttiaskartelun parissa (tottakai tentti on tulossa, joten joutunen hillitsemään pahimpia haluja vielä hetken..). Syynä tähän taitaa olla ihana vapaaviikonloppu, johon kuului mukavaa touhuamista lasten serkkujen ja äitinsä kanssa, sekä Craftican askartelutapaaminen lauantaina ja yleisestikin Marian inspiroiva seura =)

 

Tapaamisessa sekä Maria, että Craftican Anne demoilivat kaikkea mukavaa. Minä leimailin muutamia kuvia, mutta muuten aika menikin demojen seuraamiseen ja mukavien askarteluintoisten ihmisten kanssa juttelemiseen. Kokeilin kotosalla sitten itsekin Marian oppien mukaan  väritellä Distress-musteilla vanhoja ja uusia kuvia (kiitos Eleonora) ja tehdä korttipohjia itse embossausjauheella. Molemmista tekniikoista tykkäsin ja taidan tehdä toistekin.

Yhden kokonaisen kortinkin sain aikaiseksi. Leimakuvasta kiitos Marialle. Kalvolle ensin leimasin lumihiutaleet ja kohojauheella sain ne kivasti näkyviin. Harmi vain, että kalvo hieman meinaa kupruilla lämmittämisen vuoksi. Poroleimaan laitoin vain muutaman vanhoista kätköistä kaivetun pienen helmen koristeeksi.