Kesällä erehdyin Marimekon kauppaan ja tarttuihan sieltä kangasta mukaan. Sitten hirveällä vaivalla miettimään mitä siitä tekisi, ettei menisi ihan harakoille koko ihanan kangas. Tämä hame syntyi vanhasta hameesta piirtämälläni kaavalla, tosin hieman jäi kangasta uupumaan kaavavirheen vuoksi reunalta. Tätä virhettä peittämään sitten tuli tuo rusettihässäkkä ;)

 

Hirveä kiirus on ollut kyllä viime aikoina. Lapset ovat molemmat käyneet läpi oksennustaudin, vaikkakin lyhyenä, mä olen ollut sijaishommissa aika paljon ja huoh kun se homma vie kyllä mehut... Mutta antoisaa  toisaalta sekin. Nyt odottelemme, iskeekö hoitopaikassa riehuva enterorokko meihin vai selviämmekö "vain" vatsataudilla. 

 Lapsista en ole tainnut pitkään aikaan laitella kuvia (poseerauksia lukuunottamatta) enkä kyllä nytkään jaksa kaivella hyviä otoksia kaukaa, mutta yksi tämän päiväinen ansaitsee kyllä julkaisun. Tässä Nooa uusi kypärä päässään odottaa innolla huomenna alkavaa luistelukoulua. Peukut pystyssä toivomme, että se on mieluinen juttu pojalle. Tavallinen jumppa kun alkaa olla Nooan mielestä tylsää  kun siellä joutuu kuuntelemaan opea ;)