Nyt on juhlat juhlittu! Hauskaa oli, mummi, vaari, enot ja täti, pari kummia ja yksi ystäväperhe kävivät kylässä ja bileisiin liittyi loppuillasta myös naapurin poika. Ihanaa erityisesti tällä kerralla oli se, että sain eilen jo leivonnaiset ja yleisen siivousoperaationkin ison osan tehtyä, joten tämä aamupäivä oli siitä vapautettu ja käytiin urheilukentällä purkamassa energiaa. 

Ruokapuolta. Mean toivehan oli vaaleanpunainen mustekalakakku, joten lähdin googlaamaan ko. kakkutyyppiä ja löysinkin heti useamman erilaisen toteutusvaihtoehdon.  Tämä Pirpaliinan malli oli mieluinen, ja kopioin aikalailla saman itsellekin ja tässä tulos: 

Ihanaa oli kokeillan ensimmäistä kertaa marsipaanin värjäystä ja leikkiä koristeluiden kanssa =) Pidän juuri tuosta näpertelyosuudesta, tätä voisi tehdä useamminkin!

Suolaisesta puolesta piti huolen tomaatti-feta - sekä ananas-aurajuusto -piirakat. Kuvaamaan en kerennyt uunin jälkeen joten tässä toiset kappaleet tai se mitä niistä on jäljellä =) (piirakkavuokia tietysti oli liian vähän, joten nalle puh pääsi vähän uuteen käyttötarkoitukseen..) Molemmat ohjeet ovan jälleen kerran Marielta ja Marielta kiitos! Pidän hänen sivustostaan kovasti, sieltä löytää usein jotain mukavaa kokeiltavaa.

 

Nyt on juhlien jälkeinen talo siistitty suurinpiirtein kuosiin, joten lähden tästä nauttimaan harvinaisen puhtaasta talosta ja hiljaisuudesta.