Huhhuh mikä viikko takana... viimeiset lapsiryhmien jumpat ja kevätnäytökset, kuoron esiintyminen ja kaksi tenttiä. Oli hiukan pinna kireällä täällä kotosalla, varsinkin kun Antti tajusi että saa koko viikon olla lasten kanssa kolmisin kun mä huitelen jossakin tai haluan lukea rauhassa. Nyt on onnellisesti kaikki velvoitteet ohi ja olokin on ihanan vapaa! Seuraavat pari viikkoa saankin olla lomalla (todennäköisesti alta parin päivän muistan että kotiäitiys ei todellakaan tunnu lomalta..) ja sitten kesällä hitaammassa tahdissa opintojen jatkamista. Huilitauko tekee kyllä hyvää ja saadaan lastenkin kanssa touhuta kaikennäköistä kivaa.

Nyt siis on aikaa taas tehdä näitä kivoja juttuja, kuten askarteluita ja pihahommia. Ensimmäiseksi ryhdyin Jehkottaren haastetta väkertämään. Tämän viikkoinen haaste onkin itse Jehkottaren käsialaa, kiitos! Haaste on sanallinen: käytä embossausta. Meinasi iskeä rimakauhu, mulla kun ei välineitä siihen ole, mutta sitten muistinkin, että  alkuvuodesta Mirvan pitämällä kurssilla tein pari kuvaa, joten sain kuin sainkin korttia aikaiseksi.

Tällainen siitä sitten lävähti. Yritin kovasti saada sopivaa vastavalmistuneelle veljelleni, mutta saa nähdä laitanko tuon menemään vai mietinkö vielä muunlaista.. Embossausta on siis tuossa kuvassa ja käytin myös kohopastaa (tai mitä lie tököttiä tuubista?) tekstiin.

1242498393_img-d41d8cd98f00b204e9800998e