...mitähän askartelija lapsimessuilla tekee - no bongaa askarteluvärkkejä tietysti!

1239082582_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jostain syystä sorruin ostamaan noita kimaltavia koristehörhelöitä ja niihin kuuluva liimatuubi, vaikkeivät yleensä ole yhtään mun makuuni. Saa nähdä tuleeko käytettyä =) Ylhäällä on maailman parasta muovailuvahaa (mehiläisvahasta tehtyä), jota oli pakko napata mukaan kun näin ja alhaalla kivimaalit. Niitä mietin jo viime kesänä, että olisi kiva maalailla lasten kanssa, mutta Sinellin hinnat oli sen verran kovat, että jäivät silloin vielä hyllyyn.

Oli siellä lapsillakin hauskaa ;) Touhusivat ja temmelsivät tosi kiltisti. Vaikka stressi siitä ihmishälinästä tulee väkisinkin jossain vaiheessa, ainakin aikuisille! 

Nooa kuunteli tarkkaan kun neuvoin että jos eksyy äidistä niin kysyy joltakin aikuiselta apua  (selässä tarra, jossa tiedot ja äidin puhelinnumero). Nooa ehti messujen aikana kolmesti lähteä leikkipaikastaan väärään suuntaan, minä olin parin askeleen päässä mutta eri puolella. Hätääntyi sitten kun ei nähnytkään minua ja kun ehdin paikalle oli saanut jo aikuisen puhelin kourassa soittamaan. =) Hyvä, reipas poika kun pyysi apua, vaikkei varsinaisesti multa ollutkaan eksyksissä.