Tämän viikon Jehkottaren korttihaasteessa olikin tehtävänä tehdä kortti ilman leima- tai 3d-kuvia. Haasteen keksijänä oli Elina. Tämä oli hauska haaste ja innostuin kokeilemaan monissa blogeissa ihastelemaani ompelutekniikkaa... tuloksena on tällainen kortti:

Vähän omituinen ja turhan tavarantäyteinen tästä tuli, mutta jostain syystä tykkään siitä silti =) Ja ensi kerralla muistan kiinnittää kankaan ennen ompelua, muuten menee ihan vinoon ja ryttyyn..

Materiaaleista sen verran, että kukka on tehty sillä väkerryslaitteellani, jonka nikkaroin mökillä. Kirjaimet Marian cuddlebugilla väännettyjä. ja kankaat: valkea on jämä siitä kun päällystin joskus keittiön tuolit, vihreästä tein Mealle mekon meidän häihin. Ja napit on olleet jonkun meillä käyneen vieraan korusta, joka hajosi. Vieras ei halunnut ottaa helmiä mukaansa, mutta minäpä keräsin talteen ja höydynnän niitä edelleen =)

Viime viikolla tein haastekortin heti perjantaina, mutta siitä tuli mun silmääni niin ärsyttävä, etten sitä julkaissut ollenkaan. Nyt se osui silmään ja pahin ärsytykseni oli haihtunut, joten tässäpä kuva siitäkin.

Tässä yritin ystävystyä kullan kanssa, mutten oikein tykännyt tuloksesta...