Innostuin kukkien väkertelystä sen verran, että heti mökillä piti mennä vaarin työpajaan porailemaan reikiä tappeja varten ja rakentaa oma versio laitteesta. Minun versiossani on vielä pienempi tuo pienin rinki, kuin alkuperäisessä. Symmetriakaan ei ole täydellinen, kun en pakkaslämpötilaisessa työpajassa jaksanut ruveta etsimään harppeja ja mittoja tai muita apuvälineitä. Mutta kelpaa mulle =)

 

Tämä on taas näitä sinnepäin-hommiani, kun en ole saanut aikaiseksi leikeltyä ylimääräisiä reunoja pois, otin ensimmäisen puupalan mikä käteen osui ja matkan aikana tapit löystyivät sen verran että vaativat vielä liimausta. Mutta toimi vekotin sen verran, että sain tehtyä koekukkasia eri materiaaleista eilen:

Tässä kokeilussa paperinarusta tuli kiva (vaikkakin tämä normaalipaksuinen oli melko hankala työstää), ja villalankaversioista tykkään. Paketointinaru, jumbolanka, ja purettu poppanalanka taas eivät miellyttäneet silmääni, mutta tulipahan kokeiltua =) Ylänurkan sininen pörröinen angoralanka (luulisin) on hauskan näköinen kukkana, ja on kiva löytää sille käyttöä kun en mummoni lankakeriä ole muuten saanut miksikään muutettua. Luvassa siis ehkä lisää kukkakortteja lähiaikoina ;)