Anelman idea tälle viikolle oli suunnitella valkoinen joulukortti, mallikortteja näet täältä. Tätä olikin hauska miettiä, harvoin tulee tehtyä näin täysin vaaleaa, vaikka onhan tässäkin tungettu mukaan rusehtavaa ;) Pari ideaa heitin roskakoriin kun kasaamisvaiheessa olivat jokseenkin surkean näköisiä ja leimakuvat eivät totelleet komentojani, joten kirjoittelin sitten kuusen muotoon jouluntoivotuksia eri kielillä. Laiskana vain ne kolme kieltä jotka äkkiseltään tulivat mieleen =) Mutta lopputulokseen olen itse tyytyväinen. Tämä on muuten näitä keskeltä aukeavia kortteja.

2102438.jpg


Toisena tämän päivän projektina olikin jumppatädille ja hoitotädeille joululahjojen ideointi. Lapset kuvioivat punaista kangasta perunamuoteilla, ja katsotaan josko niistä saisi kauppa- tai jumppapussukkaa aikaiseksi. Kuviot tulivat vähän epäselviksi, kun keinokuituinen kangas ilmeisesti imaisi väriä vähän kuvion ulkopuolellekin., mutta ajatus kai siinä on tärkein =) Musta on kuitenkin kiva antaa jotain itse tehtyä.
Ja bonuksena mä pääsin veistelemään pottua! Hehe, tämän projektin hankalin vaihe oli pitää 2v:n hampaat irti kuviomuoteista.

2102445.jpg