Olen ollut tosi kranttu ostamaan leimasimia yleensä, kun ne maksavat... Nyt kuitenkin tuossa lähistöllä (no, bussimatkan päässä mutta kuitenkin) järjestettiin askartelutarvikekirpputori, jonne minä rynnin heti alkamisaikana. En ollut ainoa, talo oli sen verran täyteen ahdettu, ettei kylkeään mahtunut juuri kääntämään. Sain kuitenkin hieman hamstrausta harrastettua, ja nämä tarttuivat mukaani:
1949384.jpg

Vasemmalla rasiassa ovat siis irtokirjaimia. Mutta nyt tulikin tenkkapoo heti alkuunsa, nuo tonttuleimasimet tekevät tosi töhryistä jälkeä. Reunoista tulee viivoja ja tummat alueet eivät leimaudu kunnolla. Revin jo yhdestä pehmusteet pois, ja se auttoi reunaongelmaan, mutta en vieläkään saa siistejä kuvia aikaiseksi. Mikä mättää?? Jos jollakulla on hyviä vinkkejä, niin otetaan vastaan!
Kirjainleimasimissa meinasi myös tulla reuansuttuja, mutta testin perusteella pehmusteen repiminen poistaa ongelman. =) Kauheaa heti ruveta tuhoamaan juuri hankittuja leimasimia ;)

Edit. 30.9. liian myöhään illalla. Annoin leimasimille uuden mahdollisuuden. Lumihiutaleet toimivat hyvin ja kuusikin silloin tällöin. Tontuista helpoimman kanssa aloin päästä välillä jopa yhteisymmärrykseen, mutta: kävi ilmi että musta mustetyynyni (halvin mahdollinen tietysti) päästää väriä. Se ei imeydy lainkaan pysyvästi paperiin vaan pyyhkäisemällä lähtee. Samoin värittäessä levittyy reunat myös. Voi kökön kökön kökkö. Testasin vielä värillisiin cat's eye-väreihin. ne eivät tee tuota. KÖKKÖ. Niin siinä käy että kun halvalla luulee pääsevänsä käytettyjen leimasimien kanssa niin joutuu ostamaan koko mustesetin uudestaan.