Sinisävyillä jatketaan... Tämänkertaisen mallin oli tehnyt Taru76, kiitos kivasta mallista! Mallin ja muita mallilla tehtyjä kortteja näet täältä.
Ja hah, pääsinpäs käyttämään tuota outoa hopea-pronssinauhaa, jonka pronssiosan piilotin kuvan taa kun ei sopinut värimaailmaan ;) Se on lojunut varastossa pitkään eikä tunnu mihinkään oikein sopivan. No, enää 80cm sitä jäljellä =)
Muutoinkin tämä oli tällainen "jämäkortti" kun myös nuo siniset paperit on jostain lehtiöstä, joka tuolla lojuu eikä oikein mihinkään sovi kun on muka niin omituiset sävyt. Nyt siis vähän varman päälle ja samasta lehtiöstä kolmea paperia päällekäin.

1903029.jpg

Kuvan olen saanut Marialta, kiitos! Muut omasta askarteluläjästä =)

Muutoin täällä on alkanut ihanasti värjääntymään puiden lehdet ja muutenkin ilmassa tuntuu syksyn kirpeyttä. Tässä meidän lapset tänään aamupäivällä, kun käytiin Haltialan kotieläintilalla retkellä. Ihanaa oli paistaa makkaraa ja katsella eläimiä. Bussipysäkiltä vain meni siihen 1km matkaan kolmisen varttia, kun reitin varrella oli kärpässieniä, kääpiä ja isoja tammia, mitä ihmetellä. Lasten kanssa eräs ihanimmista asioista on se, miten itsekin tulee ihmetelleeksi maailmaa lapsen rinnalla. Iloista ruskasyksyä!

1903072.jpg