Housuja värkkäilin myös tuossa lapsille, vähän hoitoa ajatellen, kun niitä vaatteita saa olla useammatkin että riittää viedä varavaatteiksi jotkut. Nämä on samoilla kaavoilla (sk 3/05), kuin vihreät housut, jotka keväällä tein. Näistä vain puuttuu resorit. Vyötäröllä kuminauha, alaosa auki, tosin saatan kumpparit laittaa sinnekin niin saan nämä nopeammin käyttöön, nyt ovat hieman pitkät molemmille lapsille.

1814304.jpg

Nooa suostui jopa malliksi tällä kertaa!
1813753.jpg

Mealle syntyi (taas) mekko, nämä pallokankaat houkuttelivat mut jo toisen kerran ostoksille =) Tämä on tehty samalla kaavalla (sk 3/2005) kuin kaksi keväistäkin liivihametta (täällä ja täällä). Vain pääntien kokeilin taas tehdä hieman eritavalla, takana halkio ja solmittavat nauhat. Helman onnistuin  venyttämään ihan kupruille nauhaa ommellessani, mutta päätin että saa kelvata arkihameeksi siitä huolimatta. Ei passaa olla turhan nirso vaatteista kun on niin sählä äiti ;)

1814325.jpg
ja vielä takaa sama. Hameen kankaasta tuli myös huivi, mutta enpä tiedä suostuuko neiti sitä päässään pitämään kertaakaan..
1814323.jpg