Olen ihastellut Minna G:n huovutettuja marionettinukkeja jo pitkään. Nyt sitten sain kokeiltua yhden omankin, ja tällainen siitä syntyi:



Eilen olimme häissä, joihin edellisen postauksen kortinkin vein. Oli kyllä ihanat häät. Mukava pöytäseurue, juttua riitti, kaunis ilma, muttei liian kuuma. Paikka oli ihastuttava ja kaikin puolin onnistunut. Hauska lisä oli se, että vanhan "linnan" eri kerroksiin oli laitettu hääväelle puuhaa: hääpariin liittyviä visailukysymyksiä, videotykillä kuvia juhlakaluista sekä hääpari-aiheiset japanilaiset kuvaristikot. Ruoka oli hyvää, kakku loistavaa. Morsiamen nauru raikui juhlatilassa kuuluvasti ja oli ihana katsella heidän onneaan, samalla tietysti hieman muistellen omaa reilun vuoden takaista hääpäivää. Ja arvatkaas mitä? Minä olin vuorokauden verran ihan oma itseni. Pystyin keskustelemana kokonaisilla lauseilla säntäämättä kenenkään perään, olemaan tiuskimatta ja huutamatta kokonaisen päivän, enkä jättänyt ihan kamalaa sotkua perääni ruokaillessanikaan. Tämän mahdollisti tietysti se, että jätimme lapset 300km päähän mökille isovanhempien hyvää huomaan. Oli kuulemma ollut hauskaa heilläkin, Nooa sai elämänsä ensimmäisen kalan!
 
Kohtapuoliin lähdemme hakemaan lapsiamme takaisin ja jatkamme lomailua, joten blogipäivityksiä ei taida tulla nyt muutamaan viikkoon. Oikein hauskaa kesää!