Minut puhuttiin ympäri osallistumaan korttihaasteeseen. Meneillään on Jehkottaren haaste numero 15, johon mallin on suunnitellut Sammacco. Ideana on siis se, että kaikki tekevät samalla "kaavalla" kortin, ja tuloksista raportoidaan haasteblogin kommentissa, josta pääsee urkkimaan muiden tuotoksia. Tällainen kortistani tuli:
1742664.jpg

Edit: Lisään vielä sen verran, että kortissa kaikki muut osat on Marialta saatuja, mutta vaalean turkoosi taustapaperi sekä leimakartongin takana oleva vaalea läpikuultava paperi ovat itse tehtyjä. Mökillä pidin parin päivän projektin vallata saunan lauteet kuivatustöihin (kelien ollessa kosteat ulkosalla..), ja sain kuin sainkin omilla kehikoilla ja systeemeillä muutamia kelvollisen oloisia palasia aikaiseksi.

Lomailemme vielä täällä Pohjanmaalla, jossa kesäsäitä on aina sateiden välissä ;) Lapset ovat innoissaan uusista touhuista ja kavereista, vaikka riehaantuvatkin välillä. Mutta jos nyt uskallan tässä vaiheessa sanoa (kop kop) että tosi hyvin on mennyt, joitakin tönimisiä vain mutta vain vähäisissä määrin onneksi.