Noniin, selvisimme sitten tosielämän survivor -kokeesta: matkustin lasten kanssa kolmisin julkisilla kulkuvälineillä mökille. Kassit, vaunut ja lapset reissasivat junalla, bussilla ja taksilla sujuvasti, voisin hyvin mennä toistekin =) Ja mökkimaisemat on niin ihanan rentouttavia että oma mielikin lepää, vaikka olinkin yksin vastuussa lastenhoidosta. Tosin iso kiitos kuuluu mummilleni, joka auttoi paljon.
Lapset tykkäsivät ulkoilmasta, ja järvi veti puoleensa jatkuvasti. Mea varsinkin ei oikein ymmärtänyt kylmien kelien vaatetarvetta ja yritti pitää huolen siitä, että kaikki kengät kasteltiin järvessä päivittäin. =) Onneksi saatiin myös pari lämpimämpää päivää, niin saivat lapset luvan kanssa nakuilla rannalla.

Uusilla välineillä syntyivät nämä jo reilu viikko sitten, ennen meidän lomia. Vuodatus on jotenkin tökkinyt, enkä meinaa vieläkään saada kuvia lisättyä..

Parhaimmat ensin ;) Lapset askartelivat pikkuorvokeilla tällaisia, oli sitten kiva viedä mökille mennessä jokaiselle siellä olevalle oma korttinsa. Ylärivissä Nooan tarkat piirrustukset ja alhaalla Mean runsaampaa kuvitusta.
1650784.jpg


Tällainen siilikortti syntyi sitten minulta:
1650292.jpg