Ompelukone on taas surrannut lasten päiväuniaikaan... Nyt syntyi muutama sisävaippa ja kuoria. Antin työkaveri sai lapsen ja ajattelin heitä lahjoa vaipoilla, ja kun kerran hommaan ryhtyy niin surauttaa samalla pari ylimääräistä syksyllä syntyvälle ystäväni vauvalle =) Molempien tapauksessa tiedän, että he aikovat käyttää kestovaippoja lapsellaan joten tämä ei edes tunnu tyrkyttämiseltä.

Lahjojen saajille sitä ei tarvitse kertoa, mutta lahjaksi tekeminen oli oiva tekosyy käydä pitkästä aikaa naputtelemassa tilausta Myllymuksuille, sain samalla omaankin varastoon vähän lisäkankaita, ihan kuin niille muka olisi tarvetta...

1576636.jpg

Kyllähän noista taas näkee että olen itse ne tehnyt, kun täydellisen siistiä jälkeä en kykene tuottamaan, mutta eiköhän ne silti pissat pidä ;)

Mielipidekysymys: voiko lilan kuorivaipan antaa pojalle? Piti lisätä siniset siivekkeet auttamaan asiaa, mutta toiset ovat jyrkempiä mielipiteissään väreistä.. Itse olen kyllä pitänyt samoista kankaista tehtyjä vaippoja sekä tytöllä että pojalla, mutta makunsa kullakin.

ps. pipo löytyi, kuva myöhemmin