Näitä pikaompeluksia multa näköjään syntyy, kun ei vie liikaa aikaa eikä vaivaa =) Tässä Nooan uusi kevätpipo, kun edellinen hukattiin. Samoin syksyllä neulomani kaulaliinat on kadonneet mikä minnekin, joten uutta pitää saada kesän kynnykselläkin, kaulaliina kun on mun lempivaatteeni.. molemmilla siis myös uudet pikakaulaliinat, mahdollisimman vähällä vaivalla tehty.

1561690.jpg
Tässä Nooa keskiviikkona Korkeasaaressa, leopardihäkin edessä taiteilemassa. Pipo tietysti vinksin vonksin, joten alla vielä parempi kuva siitä, kaulaliinat myös on tässä kuvassa:

1561694.jpg

Lapsia vähän väsytti... tultiin korkeasaaresta lautalla pois, ja lautasta kun oltiin noustu, sanoin lapsille että jos väsyttää, niin voi laittaa silmät kiinni, äiti työntää vaunut kotiin. Minuutin päästä molemmat olivat jo unessa =)

Tämän päivän reissukohde oli myös Helsingissä, kävimme poliisin huutokaupassa metsästämässä pyörää Antille sekä veljelleni, joilta molemmilta on varastettu menopelit. Halusin pari toimivaa mutta vanhan näköistä, ettei varkaille kelpaisi heti nämäkin ;) Huono ajoitus vain, näin keväällä kaikki muutkin hankkivat pyöriä joten huutokaupassa oli tungosta ja hinnat nousivat korkeammalle kuin olisin toivonut. Pari kappalatta sain kuitenkin huudettua ja kuljetuksen järjestettyä, joten ne tuolla pihalla odottelevat testiä ja kumihuoltoa, kun eivät aivan täyskunnossa olleet. Mutta kuvitelkaapas meidän kaksi vekaraa puolitoista tuntia paikallaan kuuntelemassa meklarin huutelua! Niinpä, eihän se niin mennyt. Kun olivat vääntyilleet penkillään ja sen takana ikkunalaudalla pyörineet edestakaisin ja syöneet kaikki varaamani eväät (ja niitä oli paljon!), noustiin paikalta ja mentiin eteiseen, jossa pyörittiin ja minä vilkuilin välillä salin puolelle, että koska olisi mieluinen pyörä huudettavana...
Tiesinhän minä sen etukäteen, mitä siitä tulee kun noiden kanssa lähtee mutta onpahan tehty. Eikä toiste tarvitse mennäkään. Toivottavasti.