Tällainen mekko on ollut työn alla viime aikoina:
1454678.jpg
Liivihameesta se ajatus lähti kun sain ystävältäni Minnalta hänen häissään käyttämiä pöytäliinakankaita. Ihana kangas sitten sai mieleni johonkin kiinalaistyyppiseen ja tässä tulos. Yritän saada kuvattua Mean päällä kun ehtisin jossain välissä. Tämä muuten on yksi harvoista töistäni jota teki mieli tehdä tarkasti, yleensä vain huitaisen sinnepäin. Tosin sekin ajatus meni sitten siinä kun kanttinauhaa varten tarvittu suora ommel hieman rypytti reunaa (olisko ollut jokin koneen säätö huonosti?), mutta päätin olla huomaamatta sitä ;)

Eksyiin viime viikolla eurokankaaseen ja sain rauhassa valikoida ihania kankaita jahdaten vain yhtä lasta vähän väliä kaupan toisesta päästä =) Toinen siis nukkui. Ihanuudet huutelevat minulle tuolta kassista että pääsisivät leikkuupöydälle (tai siis lattialle, ei mulla puhdasta pöytätilaa ole tarpeeksi ikinä) pian.

1455056.jpg
Edit: tässä pikkuneidin päällä. Kaipaisikohan tuo vielä vyötä? Leveyttä on aika paljon, mutta ei ole aikaa odotella Mean levenemistä kun pituutta ei oikein ole ylimääräistä jos aikoo mekkona käyttää.. hmm..