Ottamalla nämä ruusut vastaan

Sinut on haastettu "Ekoteko-päivässä" kampanjaan.

 

1219938.jpg

 

 

Lähetä tämä ruusukimppu vähintään viidelle blogi-ystävällesi tai sähköpostilla ystävillesi! Mainitse oma päivän ekotekosi ja pyydä vastaanottajaa mainitsemaan oma ekotekonsa uusien haasteiden yhteydessä.

 

    Sain tämän haasteen jo tammikuussa, mutta jotenkin se sitten unohtui kun en heti ruvennut vastaamaan. Korvaukseksi kerron kaksi ekotekoa:
1. Painostan miestäni painostamaan muita talonyhtiön ihmisiä hankkimaan bioroskiksen. Muiden mielestä 4e/asunto/kk on liian kallista... en
oikein ymmärrä heitä ..
2. Löysin tässä talvella metallinkeräysastian ja nyt saan säilyketölkitkin vietyä oikeisiin paikkoihin.

Siinäpä se. Haastan teidät kaikki, hahahaa! Siksi että tähän hommaan tarvitaan jokaista, koska yksi tällainen viherpiipero ei vielä maailmaa pelasta.

Käykäähän tuolla tekemässä jotakin asian eteen:
http://www.polttavakysymys.fi/

Nyt on muuten hyvä aika toimia ja painostaa päättäjiä, sillä "Tavoitteena on kuitenkin määritellä Suomen ilmasto- ja energiapolitiikan keskeiset tavoitteet ja keinot kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Tässä yhteydessä selvitetään myös erilaisia lainsäädäntökeinoja. Strategian valmistelua johtaa hallituksen ilmasto- ja energiapolitiikan ministerityöryhmä, jonka puheenjohtajana toimii elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen. Pitkän aikavälin ilmasto- ja energiastrategia on määrä antaa selontekona eduskunnalle syysistuntokauden 2008 alussa." Lähde: eduskunnan nettisivut.