Elikkä nyt se maailman suurin ja hienoin mainos sitten valmistui ja Antti ehtii olla kotonakin jälleen. Kuukauden verran tässä on ainakin nyt ollut sellaisia ylityötunteja, että huhhuh. Mulla alkoi olla pinna aika tiukalla kun olin lasten kanssa päivät ja illat yksin.. Eilisen ja tämän päivän Antti pitikin sitten vapaata, ja ensi viikolla päästään mökkeilemään muutamaksi päiväksi.

Tämä aamupäivä käytettiin metsäretkeen. Tehtiin siellä hieno löytö, iso lätäkkö oli jäätynyt läpikotaisin keskelle metsää. Mennään ensi kerralla luistinten kera sinne ;) Jännästi näkyi jään sisällä kaikki kasvillisuus, heinät ja mustikanvarvut. Ja kotimatkalla tuli hyvä mieli kun huomattiin että kaupunki yrittää vihdoin jäädyttää läheistä jalkapallokenttää, eli ehkä tästä päästään vielä talviurheiluja harrastamaan..

Tässä kuva aiemmalta luistelukerralta, ollaan pari kertaa käyty jäähallissa niillä harvoilla yleisöluisteluvuoroilla mitä siellä on. "Upeiden talvikelien" ansiosta kaikki muutkin käyvät siellä ja jää on tupaten täynnä.
1295157.jpg
Nooa köpöttelee hienosti jäällä jo pieniä matkoja itsekin. Haluaisi kovasti pelata jääkiekkoa,mutta tasapainon ollessa vielä harjoitteluasteella ei taida olla helppo huitoa mailalla =)