Erinäisten syiden takia moni Mean 1-vuotisvieraista ei päässyt tulemaan, joten vierasjoukkomme oli mahtava lukumäärässään: 1. Mukavaa oli, eipä silti. Itse asiassa hyvä järjestely olisikin pyytää ensi kerralla vieraat yksitellen käymään, saisivat lapset jokaiselta paljon huomiota eikä meno menisi riehumiseksi, mitä se helposti tekee kun on paljon ihmisiä saman katon alla.

Synttärileivonnaiset onnistuivat mielestäni tällä kertaa hyvin. Kaikki ohjeet (jälleen) otin Marielta, kiitos kovasti inspiroivista sivuista ja ihanista ohjeista! Niin ja saimme me näitä ihan mukavasti tuhottua vähäisestä lukumäärästämme huolimatta. Nyt iltasella kävi vielä eräs ystäväperheemme iltaleikillä ja -kakulla, joten ei ihan hukkaan menneet leivonnaiset. Enköhän minä jonnekin saa vielä nuo loputkin tyrkytettyä.

Ensimmäiseksi kakun sijaa toimittanut uunissa paistettava juustokakku. Oli vaatimattomasta ulkokuorestaan huolimatta herkullista. Minä jotenkin en niin kermakakuista välitä, joten kiva löytää näitä muita vaihtoehtoja =) Tätä tulen tekemään toistekin.

 869648.jpg

Sitten voileipäkakku. Tämä oli ihan hyvää ollakseen voileipäkakku. Ongelmana on se, etten ole koskaan oikein pitänyt kyseisistä suolaisista tarjottavista, ja tämä maistui ihanista täytteistä huolimatta edelleen voileipäkakulle. Muut kuitenkin väittivät tätä maistuvaksi, joten ehkä kyseessä on vain omien makuhermojeni väärinkytkentä.

869645.jpg

Ja sittenhän minä pääsin vallan askartelemaan suklaakuppien parissa. Olivat hauskoja tehdä! Sisällä mulla on möyssättyä (= pehmennettyä) jäätelöä ja hajonneen kupin murusia.

869650.jpg