Käytiin tuossa eilen iltasella leikkipuistossa. Oikeastaan kahdesta syystä: Nooa oli päiväunien jälkeen jo oma itsensä, eli hyppi käytännössä seinille sisätiloissa ja koska iltaisin siellä ei ole juuri muita pieniä lapsia,on tartuttamisvaara pieni. Koululaisia siellä sen sijaan oli, ja opinkin uuden hauskan leikin:

Kävele Possu

Ikäsuositus 9+
Välineet: kiipeilyteline, mitä suurempi, sen parempi. Meidän puistossa sellainen , jossa 2 kpl 2-kerroksista "tornia", niiden välillä silta sekä liukumäki, narutikkaat ja parit muut köysi/tanko-kiipeilyvaihtoehdot.

Leikin kulku: Kaikki leikkijät ovat kiipeilytelineellä, kukaan ei saa koskea maahan. Muut menevät mahdollisimman kauas "piiloon" ja yksi lähtee etsimään heitä. On sallittua ja jopa suotavaa roikkua telineen laitojen ulkopuolella. Juju: etsijä hokee "kävele possu" kiipeillessään etsimässä toisia ja pitää silmänsä kiinni.

Nooa se sitten katseli tätä "turvallista" leikkiä ja kiipeili itse mukana sen mitä osasi. Poimi sanoja isompien puheesta ja hoki sellaisia kuin "käve pottu", "timmä kii".. Onneksi poikia ei tuntunut harmittavan naperon mukana pyöriminen lainkaan, Nooa kun on niin innoissaan kun saa touhuta isojen kanssa.

Mean tauti paljastui vauvarokoksi.

Täällä tautien lomassa olen yrittänyt laittaa meidän makuuhuonetta uuteen uskoon. Meillä kun on niin mitäänsanomattoman väriset kalusteet siellä, että valkoiset seinät eivät näytä hyvältä. Ostettiin limen vihreät verhot ja päiväpeite ja nyt on kaksi seinää jo maalattukin. Kun vielä ne loputkin kaksi joskus saisi aikaiseksi, niin voisi räpsiä kuvia...
808900.jpg

Leppoisia hellepäiviä vaan, toivottavasti kaikilla on mahdollisuus käydä välillä vilvoittelemassa suihkussa, järvessä tai takapiha-ammeessa (kuten meillä).