Palasimme tänään lomilta ja huomasin ilokseni, että decoon ilmoittautunut monta innokasta askartelijaa! Tässä kaikki syys-decoon osallistuvat, ilmoittautumisjärjestyksessä. Täytyykin ruveta kyselemään lähetysosoitteita teiltä.. Deco on lomani aikana kiertänyt jo kolmella ensimmäisellä osallistujalla ja täyttyy vauhdilla kauniilla kuvilla. Hienoa!

1. Maria
2. Arja
3. Ritva P
4. Tristesse
5. Vanilla
6. Niina
7. Heli R
8. Paperi 40
9. Johanna V
10. Triin

Muoks. Lisäsin linkit decoilijoiden blogeihin. Muutamaan ensimmäiseen linkitin suoraan siihen kirjoitukseen, jossa valmis decosivu on, muilla linkki vielä blogin etusivulle.

Muuten lomiltapaluumme ei ollut aivan niin hauska kuin luulisi... Akvaariomme kalat olivat hoitajan ahkerasta käynnistä huolimatta kuolleet ja koko talo löyhkäsi kamalalle mädälle. Olemmekin viettäneet illan akvaariota pesten ja lastenhuoneen huonekaluja siirrellen. Jälkimmäinen liittyy yritykseemme siirtää lapset nukkumaan samaan huoneeseen (siis Mea pois meidän makuuhuonesta) ja näinollen piti sängyille ja hyllyille löytää hyvät paikat. Mutta kyllä se tästä! Ja on mukavaa kerrankin tulla kotiin niin, että Antilla on vielä lomaa jäljellä ja voidaan täällä touhuilla lomajuttuja vielä koko perheen voimin.