Häiden jälkeen annoin itselleni luvan aloittaa uuden projektin, joka ei kylläkään ollut askartelua. Ruvettiin pistämään meidän pientä takapihaa uusiksi.
604204.jpg
Rankkaa remppaa, sekä vasaralle että lapiolle kävi näin: meni ihan vänkkyrään, niinkuin Nooa sanoo.

Revittiin hengenvaarallinen (tukilankuista laho ja melkein päälle kaatuva) aita pois, rakennettiin ojan puolelle tukipengerrys ja heitettiin muutama autolenkki puutarhamyymälöihin, kun autoon ei mahtunut tarpeeksi multaa kerralla =) Täytetään nyt sitä ojan puoleista reunaa, että saadaan samalle tasolle koko piha ja sitten istutetaan tuija-aita sinne. Samalla kukkapenkki uudistuu, ja sainkin jo äidiltäni uusia perennoja. Oma piha on kyllä kiva kun voi antaa muille itsellä ylikasvaneita kukkia ja saa uusia tilalle =)

Laittelen kuvia kunhan kerkeän. Tietokoneen hajoamisen (viruksia täynnä, uusittiin windows ja kaikki ohjelmat hävitettiin) jäljiltä meiltä puuttuu vielä se ohjelma jolla kameralta ladataan kuvia ja asennuscd on tietysti hukassa.

Nooalla alkaa olla hauskasti jo mielikuvitusta. On ihan mukana kun mummi teki tötteröstä ja tennispallosta jäätelön, ja omiakin juttuja tulee. Pari päivää sitten kakka näytti ihan käärmeeltä ja kerran Nooa tunki tyhjän wc-paperirullan käteensä ja heilutti sitä tönkösti sanoen "vo-ti". Kyllä meillä hetki meni ennen kuin keksittiin että se tarkoitti robottia. Siinä sitten votiteltiin koko perhe ja hauskaa oli =)
Tämän päivän huvitus oli laittaa tarra omaan naamaan. Ihana kun tulee näitä hauskoja juttuja ja lapsi osaa itse nauraa huvittaville jutuille.

Ja muuta edistystä: me ollaan tällä viikolla päästy ainakin kahdesti ulkoa sisään ihan ilman huutoa ja kiukuttelua! Heh, monesti kyllä vielä on niitäkin kertoja kun vaatteita ei saisi riisua sitten millään. Kivahan se on, että ulkona viihtyy..

Nyt tämä mamma lähtee takapihalle istuttamaan uusia kukkasia, jos vaikka saisi jotain aikaiseksi vielä ennen lasten heräämistä.