Meidän Taru täyttää 10v ja sille väkersin tuollaisen päiväkirjan, tai olkoon mikä vaan piirrustuslehtiö (anteeksi sumea kuva..). Sisälle laitoin erivärisiä arkkeja ja kansiin tuollaista käsintehtyä paperia, jonka joskus ostin kalliilla mutten heti tiennyt mihin käyttäisin. Näitä voisi tehtailla lisää, tässä on joulukin jo tulossa ;)

438618.jpg

Hääpukuakin on tullut surauteltua useamman sauman verran. Se alkaa olla hyvin puvun näköinen jo, mutta mutta... siinähän kävi just niinkun mä pelkäsinkin, että sössin pahemman kerran niiden hihojen kanssa. #&*# !. Pitäis varmaan oppia tunnustamaan ajoissa, että kyvyt ei riitä kaikkeen. Onneksi mun hoviompelijani (käsityönopettaja-kaasoni) tulee sunnuntaina katsomaan, onko mitään tehtävissä. Jos ei, niin hihatonhan siitä sitten pitää tehdä. Muutenkin tuli vähän mokailtua, kun otin varmuuden vuoksi varovasti saumavaroissa, niin nyt se on vähän löysä. Mutta se on helposti korjattu, kun vain ompeluaikaa löytyisi jostain.

Ja näistä häistä työllistyneistä ihmisistä puheen ollen odottelen hovikorusepältäni hääkorun alustavia kuvia lähiaikoina ;) vink, vink Maria!

ps. mun piti ihan kysyä neuvoa, että mitä merkkejä Harald Hirmuinen käyttää kun se kiroilee, mutta eipä tuo ihan siltä näytä..