Oli muuton jälkeen tarkoitus laitella kuvia sitä mukaa, kun laitellaan täällä paikkoja vähemmän 80-lukulaiseksi, mutta se sitten tietokonesotkujen yllättäessä jäi. Lähinnä olemme heilutelleet pensseleitä, valkoista sisään ja harmaata ulos. Mitään ei ole valmiina, mutta ehtii sitä myöhemminkin =)  
Esikoinen sai vanhoilta asukkailta jääneen työtuolin, joka tuunattiin angry birds -teemalla. Sai poika ihan luvan kanssa väritellä itse pari lintua kankaaseen.

Käsitöihin liittyvät myös verhot, kun en sitten millään löytänyt haluamani laisia kaupoista, oikeista tai nettisellaisista, ainakaan inhimillisiin hintoihin. Ostin sitten kahta yksiväristä kangasta ja silppuamisen & saumuroimisen jälkeen saatiin taas yksi pieni asia kodissamme kuntoon ;)
Viime viikonloppuna kävimme Koiramäen pajutallilla kurpitsajuhlilla. Oli ihanasti laitettu siellä kaikenlaista koristetta ja tykkäsimme kovasti. SIitä huolimatta, että jo mennessä meinasi väsykiukku iskeä ja piti pysähtyä tankkaamaan eväistä energiaa melko alkuvaiheessa pyörälenkkiä. 
Tässä mun murukolmikkoni.