Täällä oli viikonloppuna lähitienoilla kaikenlaista tapahtumaa. Minä innokkaana listasin kaikkea kivaa, mitä olisi tehnyt mieli tehdä - lopulta kuitenkin otimme aika rauhallisesti ja jätimme pois kaiken  mihin ei jaksanut / ehtinyt siinä hötäkässä. Tosin kompromissien seurauksena olen nyt neidille velkaa hevosratsastuksen ;) 

Perjantaina vietimme vapaapäivää kotieläintilalla. Tuntitolkulla siellä viihdyttiinkin ja aika väsyneinä palasimme kotiin.

Lauantaina taidemuseon järjestämässä ötökkäpajassa sai askarrella mielin määrin eri tekniikoilla haluamiaan perhosia ja ötököitä. Tällaisia meidän lapsilta syntyi:

Sunnuntaina olisi moni puuha taas kiehtonut, mutta voiton vei lähialueen omakotiyhdistyksen pihakirpputori. Siellä on aiempina vuosinakin ollut kiva kierrellä, kun pöytiä on pikkukatujen varrella useita. Osasin jo suunnata ensimmäisenä sinne päähän, jossa on usein myyty juuri meidän lapsista hieman isompia vaatteita ;) Lapset taas lähtivät tärkeinä omien kukkaroiden kera katsastamaan toisten lasten lelumyyntiä. Kasoittain sieltä sitten tulikin raahattua kotiin tavaraa (en liioittele, pyöräni oli lastattu täyteen säkkiä ja pussukkaa..). Monta sellaista, joita olisin tarvinnut joka tapauksessa ja joita nyt löytyi edullisesti (mm. kestovaippatarvikkeita täydentämään omia varastoja), muutamia hauskoja löytöjä, vaatetta kaikille lapsille ja kyllä - myös niitä leluja.

Ehkä hienointa oli takaisin tullessa, kun lapset innostuivat lähistölle muuttaneen perheen pöydän vierellä leikkimään uusien lasten kanssa - tulivatpa koko nelikko meillekin hetkeksi leikkimään. Mukava saada uusia ystäviä!