Tästä tulee nyt ihan kuvakavalkadia, mutta me niin ihastuimme Linannmäen Sea Lifen maailmaan...

Käytimme jouluaattoa edeltävän päivän tähän retkeen - pääsi sopivasti pakoon siivoamisia ja sai Antti rauhassa tehdä töitään kotoa käsin. 

Pakkasta oli aika reippaasti, mutta onneksi julkiset kulkivat kuitenkin sen verran luotettavasti, ettemme ehtineet paleltua pysäkille. (tätä epäilimme aluksi vähän, kun sekä junilla, että busseilla on ollut pakkasen ja lumen vuoksi ongelmia).

Olemme joskus aiemminkin olleet jossain käymässä juuri ennen joulua, taisi olla silloin Eläinmuseo dinosaurusten luineen kohteena. Totesimme jälleen, että tämä on oikein hyvä ajankohta puuhasteluun. Ihmisiä on vain kourallinen paikalla ja oppailla on aikaa selittää innokkaille lapsille kaikennäköistä altaiden asukeista.

Useamman tunnin sitten kiertelimmekin katselemassa meren asukkeja. Lapset saivat oppaalta pideltäväksi hain munia ja koskettivat merisiiliä - oli kuulkaa aika polleita muksuja sen jälkeen =)

Sähköankerias jaksoi ihmetyttää, kun sen sähköllä syttyivät vähän väliä viereisen joulukuusen lamput.

Rauskuja tutkittiin pitkään ja hartaasti. 

Suosittelen käyntikohteena, oli mielenkiintoista aikuiselle ja 4-5 -vuotiaina lapsetkin jaksoivat jo kiinnostua tiedoista eikä mennyt vain läpijuoksuksi. 

 

Ison altaan haitakin ihmeteltiin pitkään. Niistä ei tosin saanut kunnon kuvaa, kun liikkuivat niin sutjakasti koko ajan =)

Eikä lapsia tietenkään haitannut se, että joulun kunniaksi kaikki pikkuvieraat saivat läksiäslahjaksi pienen arkeologi-paketin. Kyllä sitä sitten kotona naputeltiinkin.

Piraijat joulukuusineen olivat aika hupaisia!

Kiitokset lippujen lahjoittajille, meillä oli hauskaa!!