Meidän kuopus on puhunut jo pitkään, että haluaa tänä vuonna kutsua hoitokavereita synttäreille. Mikäs siinä. En vain tiedä, uskaltavatko tulla, kun kaverit ovat 2-4 -vuotiaita. Laitoimme siis kutsut liikkeelle, mukaan maininta, että äidin / isän saa ottaa mukaan kahville halutessaan. Josko näistä vielä juhlat tulisi? Tänä aamuna neiti sitten toimi posteljoonina ja huolellisesti laittoi jokaisen kaverin lokeroon oman kortin.

Tällaisia kutsukortteja meiltä lähti.

Kakkutoiveena oli (monen mielenmuutoksen jälkeen) viidakkokakku - joten kortitkin sitten sen mukaisia. En vielä tiedä jaksaako/ehtiikö miettiä muuta teemaan sopivaa. Onneksi lapset ovat varmaankin tyytyväisiä joka tapauksessa, jos herkkuja vain on riittävästi ;) 

Osan kuvista sain leimata Marialla, kiitos! Kirahvi ja apina ovat High Hopesin, norsun valmistajasta en tiedä. Taustan leimailin itse Basic Grayn  Archaic Dino - leimasinsetin mukana tulleilla lehdillä. Muutaman lehden tein ensin kohojauheella ja ne jäivätkin kivasti näkyviin valkoisina, kun ympäristö tuputeltiin täyteen muuta. Kukat&lehdet sieltä sun täältä saatuja ja lävistettyjä, laatikon pohjilta löydettyjä =)