Meillä on hieman elektroniikkaongelmia - kovalevy hajosi. Mieheni sai koneen käynnistymään vielä kerran ja nyt onkin kiire päivittää nämä tänne, kun vielä masiina toimii. =)

Pikkukakkosemme täytti tänään neljä vuotta. Sitä miettiessä on kyllä niin outo olo, onko mun lapseni tosiaan jo noin isoja? Ne vauvat ja pikkutaaperot on kadonneet johonkin, mutta menoa meillä on edelleen. Siitä todistakoon tämä:

Neiti synttärisankari ja herra mä-poseerasin-jo-nätisti-viiden-kuvan-ajan-en-mä-enää-jaksa. Oli ne poseerauskuvat niin söpöjä kyllä, mutta tässä on sitä jotain. Nämä lapset näyttävät paljon enemmän omilta ;)

 

Sitten keittiöpuolelle. Synttäreillä tarjottiin suolaisena mozzarella-tomaatti-basilika - voileipäkakkua Marien ohjeella.

Sitten oli kanapiirakkaa Armin tapaan.. 

Makeana herkkuna Marielta mustikka-valkosuklaa-paloja (nam, olivat herkullisia!)

sekä viidakko-aiheisia kuorrutettuja eläinkeksejä. Saa olla vika kerta kun näitä alan nykertämään. Ihan käsittämätön määrä aikaa ja vaivaa, enkä silti saa näistä niin hienoja, kuin muilla blogeissa kurkkimani keksit. Taikinat on murenevia ja/tai ei maistu yhtään miltää, ja kuorrute menee liian löysäksi tai liian koppuralle, tai muuten vaan epäsiististi. Lapset onneksi söivät mielellään =)

Ja, tadaa (tätä tehtiin ja muovailtiin lasten kanssa koko aamupäivä, plus että olin jo parina iltana väännelyt noita elukoita, mutta on se vaan niin kivaa ;) ) VIIDAKKOKAKKU! Mallia löysin googlettamalla useistakin eri paikoista ja ystävän luona kyläillessä leivontakirjassakin tuli tämän tyyppinen vastaan. Muutamia muitakin elukoita oli suunnitteilla, mutta laiskuus iski ja nämä näyttivät riittävän onneksi ihan hyvin.

Kuten aina meillä, suolaiset tekivät hyvin kauppansa, mutta täytekakkua jää reilusti. Siitä huolimatta, että tein tällä kertaa mielestäni paljon pienemmän kakun kuin aiemmin. No onneksi on ystäviä tulossa huomenna rääppiäisiin ;) Ja plan c on sitten kiikuttaa loput lasten hoitajille kahvitauolla tuhottavaksi.