Minulla alkoi viimeisin opetusharjoittelu viikko sitten. Se onkin vienyt energiaa ja viime viikon illat kuluivat sängyssä nukkuen =) Kumma juttu, miten aikataulujen ja tekemisen muutos tuntuu niin rankalta, mutta kaipa siihenkin tottuu. Voi kuitenkin olla, että käsityöosastolla on hiljaista myös seuraavien viikkojen aikana. 

Viikon aikana on tapahtunut valtavasti muutakin tuon harjoittelun lisäksi, minä kävin tekemässä yhden filosofian tentin, vietimme mieheni taidenäyttelyn avajaisia (näyttely pidetään täällä ja kuvia näyttelystä ja tauluista sekä kyseisen gallerian sivuilla, että Antin blogissa täällä). Lisäksi viikonloppuun kuului mukavasti 600km pohjoiseen ja saman verran takaisin junan kyydissä köröttelyä, kun käväisimme kummipojan rippijuhlissa. Ilahdutin kanssamatkustajia heiluttelemalla rautalankaa vaunussa, kun yritin väkertää rahapuuta lahjaksi =) Tulimme näet siihen tulokseen ettemme keksi varmasti mieluisaa lahjaa, joten rahana annoimme ja tämän avulla vältimme pelkän kirjekuoren kiikuttamisen..

 

Täällä on ihanan keväisiä päiviä jo ollut ja lumet hieman sulaneet jalkakäytäviltä. Pyöräilykelejä saa kuitenkin varmaan vielä hetken odotella, joten otamme ilon irti viimeisistä hiihto-, luistelu- ja pulkkamäkipäivistä. Iloista maaliskuuta toivottelen kaikille, ihan siltä varalta, etten itse ehdi paljoa käsitöitä tekemään  /päivittämään blogia / edes välttämättä vierailla muiden töitä ihastelemassa.