1513430.jpg

Tässä meidän lapset eilisestä kevätsäästä nauttimassa, hieman ennen kuin Mea kaataa oman saippuakuplapullonsa vaatteilleen, kuten asiaan kuuluu =)
Olemme olleet enemmän tai vähemmän sairaana viikonlopusta lähtien, yhdellä kuumetta, toisella nenä valuu, tällä hetkellä näyttää hyvältä mutta vatsat on löysänä vielä osalla porukkaa. Että sellainen vappu. Kyllä harmittaa kun piti perua ystävien kyläilyt, ettei toisiin lapsiin tartuteta mitään.

Mutta sentään jotain oman perheen kivaa on saatu aikaiseksi: Auto korjattiin! Se toimi vuorokauden, ja sammui sitten uudelleen, Nooan kerhopaikalle josta kaksi kuumeista miespuoleista oli hakemassa tilattuja vappupalloja. Sieltä ne sitten yrittivät kipeinä päästä kotiin ja me Mean kanssa lähdettiin vaunuilla vastaan kun meinasi miesväeltä loppua voimat kesken matkan.
Tänään uskaltauduin kauemmas kodista kun ruokapuoli oli puutteellinen. Kaupan kassalla ilokseni huomasin että lasten leikkien jäljiltä lompakko on jossain aivan muualla, kuin kassissani. Heh, onneksi myyjä muistaa meidät eikä ollut millänsäkään, laittoi tavarat odottamaan hetkeksi että Antti ehti maksumieheksi kotoa.

Mutta sitten oikeasti niitä kivoja juttuja... Lapset huitelevat takapihalla puolialastomina, läträävät vedellä ja vesi-ilmapalloilla ja maalaavat pihakalusteita vedellä. Harmi että samalla pitää kiukutella väliin jätettyjä päiväunia, mutta kaikkea ei kai voi saada. Jos se mieli kuitenkin kohta parantuisi ku mennään eväitä syömään läheiselle nurmialueelle. Sieltä on sopivan lyhyt matka kotiin vessaan, jos vatsa taas yllättää...

Terveempää vappua teille muille!