Ihan ystävänpäiväksi en ehdi toimittamaan perille, mutta teinpä kuitenkin myöhempää käyttöä varten rasioita, kun SannaS vinkkasi blogissaan niin kivan näköisen kolmiorasiamallin. Ohje löytyy täältä. Sannalle muuten iso kiitos kyydeistä Leimailutaivaaseen ja takaisin! Olin tylsä seuralainen, kun väsähdin kesken päivän.. 

Ensimmäinen mallikokeiluni tuotti ihan kivan kolmion, mutta koska silmäni halusi symmetriaa, lähdin muuttamaan mittoja saadakseni kyljet kannan kanssa yhtä pitkiksi. Ystäväni Pythagoraan avulla laskeskelin uusia mittoja ja seuraavasta tuli, ta-daa! vieläkin vääristyneempi!

Ja kuten tyypillistä, tämä matemaatikko tekee niitä ihanan rakkaita merkkivirheitä. Saako syyttää yön myöhäisiä tunteja? Korjauslaskelmien jälkeen (ja nolouden) sain sitten kuitenkin haluamani: tasasivuisen kolmion!

Näillä osallistun vielä  viime viikkoiseen P*skarteluhaasteeseen, jossa piti tehdä ystävälle lahjapussi tai muuta vastaavaai. Hyvin yksinkertaisilla koristeluilla nämä nyt tulivat, mutta tulipahan opittua mallin teko kantapään kautta =)