Niitä on nyt tehty sekä pulkkamäessä ensilumessa, että kortteilussa: tällaisen liukuvan tähden laitoin Jehkottaren #82 -haastekorttiin. Maria H:n ideoimana haasteessa tuli käyttää kierrätysmateriaaleja - mahdollisimman paljon. Minähän innostuin ja heti lasten nukahdettua päiväunille juoksin kaivelemaan paperiroskista =)

Edit. Tekniikan nimi on ilmeisesti spinner-card, näin näitä ensimmäisen kerran SannaS:llä ja hänellä oli hyvä linkkikin näiden tekoon. Tosin mulla ei pyöri ihan noin reippaasti, mutta harjoittelen sitten toiste lisää..

Tässä kortissa taustakartonki on paperipakkauksen kansipahvia. Se ei väriltään sopinut, joten päällystin sen valkoiseksi askartelunettikaupan lähete-paperilla, joka osui käteen ;) Ruskeat taustasuikaleet on jämäpaperista, josta ei juuri muuhun käyttöön ole. Kellertävä paperi kirjainten alla on lasten piirrustus, jonka ovat repineet kappaleiksi, vihreän keltainen taas Jaffa-keksipakettia, värjäsin musteella. Tähdet ovat myös suklaa-osastoa: Twix -patukan käärettä ja värjättyä Jaffa-pakettia =)

Tämä oli hauskaa!! Uutta tai askartelua varten hankittua oli tässä kortissa vain oranssi kynä (reunaviivoitus), musteet ja teipit.